Stålservicecenter med historik i industristad

Är det något staden Trollhättan är känt för så är det sin historia av industrier, bilfabriker och kunskap inom stål och metall. Stålhandlarna är en del av Trollhättans industrihistoria med gedigen erfarenhet, kontaktnät och kunskap inom de mesta som rör stål.

Vår vision och målsättning är att tillhandahålla stål, metaller, rostfritt samt armeringsjärn till tillverkningsindustrin, mekaniska verkstäder, smidesverkstäder och bygg branschen. Detta åstadkommer vi genom en bred tillgänglighet på material, hög kompetens bland våra medarbetare och stor servicekänsla mot dig som kund.Med certifikat som ISO 9001:2008 bidrar vi till att upprätthålla kvalitén på våra produkter och tjänster. Certifieringen bidrar även till färre missförstånd, korrigeringar och reklamationer då hela företaget är delaktig i kvalitetsarbetet.

För oss på Stålhandlarna är du som kund och dina önskemål det viktigaste. Tack vare vår erfarenhet kan vi tillsammans med dig skräddarsy lösningar efter dina behov. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hitta en gemensam lösning som fungerar för dig.